verdienmodel in 8 vragen

Dit eBook is speciaal geschreven voor organisaties en stichtingen met een ‘goed doel’ maar is ook erg nuttig voor ondernemers. Het boek helpt je om je missie te vertalen naar een verdienmodel die werkt voor jouw organisatie of bedrijf.

Voor stichtingen en organisaties is het realiseren van een maatschappelijk doel belangrijker dan het nastreven van winst. Het doel is dicht bij huis of in een (ver) buitenland. De organisatie zet zich in voor mens, dier of milieu.

Doordat de economie er anders voor staat dan een paar jaar geleden, is het vinden van geld voor projecten moeilijker geworden. Fondsen hebben minder te verdelen terwijl meer stichtingen een beroep op ze doen. Ook bedrijven draaien de goede-doelen-kraan dichter. Bovendien worden fondsen en bedrijven kritischer; ze willen steeds meer uitleg en uitgebreide verantwoording over hoe het geld wordt besteed. De wereld om ons heen is kortom in snel tempo aan het veranderen en jouw stichting zal mee moeten veranderen.

Het eBook Een verdienmodel in 8 vragen helpt je anders kijken naar je stichting en haar manier van werken. Je gaat op zoek naar mogelijkheden om geld te genereren. Om minder afhankelijk te worden van fondsen en donoren.
Door het werkboek te gebruiken en de 8 vragen te beantwoorden zet je meteen de juiste stappen.

Dit eBook kortom helpt je stichting ondernemender te worden.

Stel je eens voor dat je stichting nieuwe activiteiten kan ontwikkelen zodat je nog meer mensen die het nodig hebben kunt helpen. Het kan écht, ook voor jouw stichting!

De vraag is dus niet ‘Waarom zou ik het eBook downloaden?’ maar juist ‘Waarom niet?’

Gebruik dus snel de downloadknop hieronder:

Download gratis eBook Verdienmodel in 8 vragen